Spread the love

Značka Volkswagen bude překvapivě měnit PR manažera. Její šéf Jakub Šebesta nám ohlásil odchod dlouholetého mluvčího Davida Valenty.

„Dovolujeme si vám oznámit, že po vzájemné dohodě u nás k 29. únoru 2024 končí PR manažer značky Volkswagen David Valenta. Jméno nástupce oznámíme v blízké budoucnosti. Prosím, zatím se se svými požadavky a dotazy obracejte na Evu Bláhovou z agentury AC&C PR, případně na Jakuba Boudu, koordinátora marketingu a PR značky Volkswagen. Děkujeme Davidovi za jeho dlouholetou práci pro naši značku a přejeme mu hodně úspěchů v další profesionální dráze,“ napsal Šebesta bez bližšího vysvětlení.

Co k odchodu píše sám David?

„Od Volkswagenu odcházím po téměř 10 letech a není to lehké, protože po takové době už nejde jen o pracovní úvazek, ale o kus života. Důvody jsou čistě interního charakteru a můj odchod se odehrál po vzájemné dohodě. Volkswagenu jsem velmi vděčný za obrovské množství zkušeností a zážitků a přeji mu úspěšné směřování v této nelehké době. Já se po krátkém volnu určitě chci co nejdříve vrátit k práci, ideálně v rámci toho, co mě baví a zajímá. Těším se na nové příležitosti, které mi život přinese,“ uvedl pro náš portál.

Zdroje: Jakub Šebesta a David Valenta

Related Post