Spread the love

Showroom CUPRA Garage v Českém Krumlově otevřel autorizovaný prodejce vozů SEAT a CUPRA, firma CB Auto. Výstavba nového showroomu byla zahájena v říjnu roku 2023 a dokončena za necelý půlrok.

„Letošní rok bude pro značku CUPRA nejen ve znamení dalšího dynamického růstu, ale také produktové ofenzivy,“ říká Aleš Novák, ředitel divize CUPRA společnosti Porsche Česká republika, a dodává: „V souvislosti s tím samozřejmě také rozšiřujeme a zkvalitňujeme naši českou prodejní a servisní síť, abychom byli všem našim klientům co nejblíže. Nyní je na řadě jihočeský region, kde bude našim klientům zprostředkovávat exkluzivní zákaznické zážitky z nekonvenčního světa značky CUPRA náš autorizovaný partner CB Auto ve svém jedinečně pojatém českokrumlovském showroomu CUPRA Garage.“

„Značku CUPRA vnímám jako spojení tradiční kvality koncernu Volkswagen, zabalené v jedinečném a svěžím designu. Modely CUPRA jsou svěží, moderní, inovativní a současně navazují na dlouholetou tradici koncernu VW a v neposlední řadě automobilovou tradici Španělského království,“ říká Ing. František Fišer, předseda představenstva společnosti CB Auto, a.s., a dodává: „Všechny tyto aspekty ji přímo předurčují právě pro Český Krumlov.“

Unikátní prostředí showroomu

Na zákazníky čeká v novém showroomu CUPRA Garage v Českém Krumlově unikátní prostředí, které věrně odráží identitu značky CUPRA a její hodnoty od jedinečnosti přes sofistikovanost až po sportovní výkony. V tzv. „garážové zóně“ lákají k prohlídce a usednutí za volant nejvýznamnější modely ve své fyzické podobě.

Kompletní portfolio modelů značky CUPRA je přístupné prostřednictvím inovativních digitálních nástrojů s virtuální realitou. V nich si mohou budoucí řidiči modelů CUPRA nakonfigurovat svůj vůz snů přesně podle svých představ nebo si vyzkoušet unikátní zážitky. Stejně jako ve všech showroomech CUPRA se i v českokrumlovském dealerství bude zákazníkům věnovat tzv. CUPRA Master, který zajistí nejen exkluzivní nákupní zážitky, ale také poskytne veškeré potřebné poradenství a další služby včetně testovacích jízd.

Světem značky CUPRA, úzce spjaté s motoristickým sportem, se prolíná také vytříbený životní styl. Pro návštěvníky krumlovského showroomu CUPRA Garage je tak připravena lifestylová zóna s exkluzivními produkty, které jsou výsledkem spolupráce značky CUPRA s prestižními a inovativními značkami z jiných oborů, s nimiž sdílí stejné hodnoty.

„Značka CUPRA v sobě spojuje eleganci a sportovní životní styl. Vybrané značkové příslušenství, móda a doplňky jsou nově pro zákazníky dostupné nejen v krumlovské CUPRA Garage, ale v celé nabídce také na našem e-shopu CBdily.cz,“ říká na závěr František Fišer.

CB Auto

Autorizovaný prodejce a servisní partner s více než 30letou tradicí. Na trhu působí již od roku 1992, kdy nejprve začínal s prodejem a servisem vozů Škoda v Kaplici. Od roku 1997 pak působí právě v Českém Krumlově, kde kromě značky CUPRA zákazníci najdou i nabídku ojetých vozů programu Škoda Plus a autorizovaný servis Škoda.

V roce 2023 začala firma poskytovat také autorizovaný CUPRA SERVICE na pobočce v Českých Budějovicích, kde už od roku 2004 nabízí a servisuje vozy SEAT. V jihočeské metropoli zákazníci mohou využít prodeje nových vozů a servisních služeb značek Škoda, Volkswagen, Volkswagen Užitkové vozy, SEAT, Mazda a KIA a servisu a prodeje ojetých vozů v programech Škoda Plus a Das Welt Auto. Firma CB Auto působí v rámci jižních Čech také v Táboře, kde je showroom a servis značek Škoda, Volkswagen a Volkswagen Užitkové vozy.

Značka CUPRA v České republice

CUPRA oslavila letos v únoru šesté výročí a v roce 2023 dosáhla nového milníku v podobě 528 000 dodaných vozů od svého uvedení na trh v roce 2018. Globálním bestsellerem zůstává CUPRA Formentor se 120 100 dodanými vozy, na druhém místě figuruje elektromobil CUPRA Born se 45 300 dodanými vozy. CUPRA loni upevnila své postavení jedné z nejrychleji rostoucích automobilových značek v Evropě a intenzivně pracuje na dalším rozšiřování svého produktového portfolia.

Od ledna do března 2024 bylo registrováno 617 nových vozů CUPRA, což je o 36,5 % více než ve stejném období předchozího roku, zatímco celkový trh vzrostl o 2,2 %. Českými bestsellery značky CUPRA jsou modely Formentor (496 vozů v prvním čtvrtletí; +50,8 %) a Leon (113 vozů; +31,4 %). V letošním roce budou na český trh uvedeny modernizované modely Formentor a Leon spolu s loni představeným zcela elektrickým SUV CUPRA Tavascan a své premiéry se dočká také elektrifikované sportovní SUV CUPRA Terramar.

Značka CUPRA letos v zimě otevřela novou Garage také ve Znojmě.

Zdroj: CUPRA, Filip Stoulil

Related Post