Organizátorka akce Kateřina Vaňková pozvala do Veletržního paláce ambasadora značky Jardu Jágra
Spread the love

Veletržní palác v Holešovicích hostil galavačer značky Kia, která oslavila 30 let na českém trhu. Hosty uvítali prezident Kia Czech Kyoungsun Yoo a generální ředitel importu Arnošt Barna.

Galavečer moderovala Daniela Brzobohatá, na pódiu se objevil také ambasador značky Jaromír Jágr.

Součásti eventu bylo vyhlášení nejlepošího servisu značky a připomenutí výsledků soutěže European Dealer Award.

Kia prodala v roce 2023 v České republice 11 424 osobních automobilů. Jde o historicky nejvyšší počet od vstupu značky na český trh. Kia dosáhla nových maxim i v prodeji elektrifikovaných vozů a podílu na trhu.

„Jubilejní třicátý rok našeho působení v České republice se zároveň stal rokem rekordů. Dosáhli jsme historicky nejlepších prodejních výsledků, a to včetně nízkoemisních vozů, oslavili jsme prodej 150 000 osobních vozů od vstupu na trh a získali jsme řadu významných ocenění,“ uvedl Arnošt Barna, generální ředitel Kia Czech, a připomněl, že širokou nabídku modelů loni obohatilo velmi očekávané sedmimístné SUV EV9, druhý model Kia na elektrické platformě E-GMP.

„V dalším období plánujeme naši pozici upevňovat a zároveň dále rozšiřovat nabídku nízkoemisních vozů. Na další čistě bateriový model se mohou zákazníci těšit už v letošním roce,“ dodal A. Barna.

Zdroj: Erich Handl, Veletržní palác

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *