Spread the love

Česká síť celosvětového programu prodeje ojetých vozů Audi se rozrostla o dalšího partnera, jímž je Autosalon Klokočka v Karlovarské ulici v pražské čtvrti Řepy.

„Mám velkou radost, že mohu v našem programu prodeje prověřených a kvalitních ojetých vozů Audi Approved :plus přivítat dalšího, v Česku již čtvrtého partnera, jímž je od poloviny listopadu pražský Autosalon Klokočka,“ říká Martin Kadečka, vedoucí divize Das WeltAuto společnosti Porsche Česká republika, a dodává:

„Zákazníci naleznou ve vyhrazených prostorách široký výběr ojetých vozů Audi ve spojení s nadstandardními prémiovými službami, které poskytují důkladně proškolení prodejci. Proces nákupu ojetého vozu v síti Audi Approved je tak téměř ve všech ohledech rovnocenný se zkušenostmi zákazníků při pořízení nového vozu Audi u autorizovaných prodejců.“

Zákazníci Autosalonu Klokočka mají od nynějška výběr prověřených ojetých vozů Audi, které z velké části pocházejí z flotily referentských a služebních vozů společnosti Audi AG. Audi Approved :plus garantuje zákazníkům u všech vozů počet ujetých kilometrů, technický stav i servisní historii.

Na mladší vozy se navíc vztahuje prodloužená záruka výrobce, pro ostatní ojeté vozy je možné záruku zakoupit u prodejce program Audi Approved :plus.

Klienti mají po celý proces výběru a nákupu ojetého vozu k dispozici proškoleného prodejce, který zájemce s vyhlédnutým automobilem seznámí a zajistí zkušební jízdu. Součástí služeb je nabídka financování na míru klienta včetně originálních produktů společnosti Audi Financial Services i odkoupení použitého vozu na protiúčet.

Zdroj: Libor Hlisnikovský

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *