Histricky první sada cen manažerské PR soutěže z roku 2016
Spread the love

Valná hromada Klubu motoristických novinářů odstartovala anketu o nejlepší mediální servis v rámci Svazu dovozců automobilů v roce 2023. Hlasování už začalo. Jaký bude harmonogram akce?

Klub motoristických novinářů vyhlašují anketu v novodobé historii už poosmé.

Jeho členové budou moci dávat své hlasy všem oficiálním mluvčím společností sdružených v SDA, kteří poskytovali PR servis v průběhu roku 2023.

„Již na valné hromadwě byly distribuovány hlasovací lístky, motorističtí novináři je vyplní v průběhu prosince a ledna. Vyhlášení manažerů, kteří letos poskytovali nejdostupnější informační servis pro jejich redakce, chystáme na 6. únor, společně s oznámením výsledků ankety Auto roku 2024,“ upřesňuje předseda KMN Michal Busta.

Každý hlas znamená nominaci

Do soutěže bude opět nominován každý manažer, který obdrží alespoň jeden novinářský hlas. Loni takto volilo své oblíbené mluvčí přes 30 motonovinářů.

„Letos se opět počítá s vedlejší kategorií Tiskovka roku,“ uvedl šéfredaktor Automakers Erich Handl s tím, že v redakci Automakers, která soutěž organizačně zajišťuje, se už scházejí první hlasy.

Nejlepší hlášky přijdou na Silvestra

Anketa bude mít pravidelné výstupy na webu KMN a také na portálu Automakers.cz. „Na Silvestra určitě nezapomeneme opět připomenout letošní nezapomenutelná slovní hodnocení PR manažerů ze strany novinářů,“ slibuje Handl.

Zdroj: Valná hromada KMN

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *