Spread the love

Šéf značky Volkswagen v Porsche ČR Jakub Šebesta ohlásil na konci února odchod dlouholetého mluvčího Davida Valenty. Obsazení nové pozice vyřeší v dubnu import sloučením pozice PR manažera VW a značky VW Užitkové. Novináři se tak nyní budou hlásit u Lenky Vaňkové.

„Dovolujeme si vám oznámit, že po vzájemné dohodě u nás k 29. únoru 2024 končí PR manažer značky Volkswagen David Valenta. Jméno nástupce oznámíme v blízké budoucnosti,“ slíbil na začátku března Šebesta.

Valenta k odchodu

„Od Volkswagenu odcházím po téměř 10 letech a není to lehké, protože po takové době už nejde jen o pracovní úvazek, ale o kus života. Důvody jsou čistě interního charakteru a můj odchod se odehrál po vzájemné dohodě. Volkswagenu jsem velmi vděčný za obrovské množství zkušeností a zážitků a přeji mu úspěšné směřování v této nelehké době. Já se po krátkém volnu určitě chci co nejdříve vrátit k práci, ideálně v rámci toho, co mě baví a zajímá. Těším se na nové příležitosti, které mi život přinese,“ uvedl pro náš portál odcházející David Valenta.

Personální úspora

Už během začátku března nám naznačil jednatel firmy Jan Hurt, že uvažuje o sloučení uvolněné pozice s PR oddělením značky VW Užitkové z důvodu personálních úspor.

Jakub Šebesta to v pátek 22. března potvrdil:

„V návaznosti na nedávnou zprávu týkající se změny na pozici PR managera značky Volkswagen bych vás chtěl tímto informovat, že k 1. dubnu 2024 nastupuje na novou sloučenou pozici PR managerky pro značky Volkswagen a Volkswagen Užitkové vozy naše dlouholetá kolegyně Lenka Vaňková. Jsem přesvědčen, že výhody, které toto spojení přináší, pocítíte i vy na našem dennodenním PR servisu,“ uvedl v emailu určeném médiím.

Zdroj: Jakub Šebesta, VW

 

Related Post