Spread the love

Značka Audi, partner lyžařského areálu Špindlerův Mlýn, nabídla na závěr lyžařské sezóny motoristickým novinářům možnost odborné stáže v resortu. Jako první ji absolvoval předseda poroty Auta roku 2024 Tomáš Hyan, který kvůli tomu letos vynechal oblíbený newyorský autosalon.

Audi je partnerem Špindlerova Mlýna už několikátým rokem, majitelům vozidel značky nabízí nejen pohled na reklamní plochy se čtyřmi kruhy, ale také možnost parkovat auta na vyhrazeném parkovišti pod Hromovkou. Pro média letos v zimě pořádala v hotelu Savoy Winter Test Drives s posledními novinkami z Ingolstadtu.

Šéf Audi Marcel Archleb sezval novináře do partnerského hotelu Savoy

„Chtěli jsme doplnit naše zimní jízdy ještě nějakým bonusem pro média. Původně jsme přemýšleli nad řízením lanovky nebo sněžné rolby, ale nakonec jsme vybrali činnost, kterou může zvládnout i novinář. Tou je práce hlídače na výše zmíněném VIP parkovišti Hromovka. Adept jen musí poznat všechny typy našich vozidel včetně posledních novinek, zvednout fangli a umístit tyto vozy na předem vyhrazená místa. Zároveň je třeba identifikovat a odehnat vozidla konkurenčních značek,“ řekl šéf importu Marcel Archleb.

Jak v této roli obstál Hyan? Zvládl hodinu řídit provoz na place, ale pak se dostal do konfliktu s neukázněným řidičem Dusteru. „Špindl není pro Dacie,“ vysvětlil příčinu sporu časopisu Automakers.

Někteří motoristé si navíc u něj stěžovali na kaluže na parkovišti. „Já jim je vytírat nebudu,“ ohradil se Tomáš.

Vedení areálu proto Hyana přeřadilo na vlekařskou pozici na medvědínské kotvě. Tady už měla víkendová stáž bezproblémový průběh.

„Chytání kotev lyžařkám z Prahy mě bavilo, a ten vzdoušek!“ pochvaloval si akci předseda poroty, který otestoval i služby prémiového hotelu Savoy.

Zdroj: FB Tomáše Hyana, archiv

 

 

 

Related Post