Spread the love

Na Chvalské tvrzi v Horních Počernicích byly 28. listopadu porotcům k dispozici nominované modely, následující den vykoušeli novinky členové KMN. Příspěvek jsme doplnili o video z akce.

Na Chvalské tvrzi se vedle členů poroty objevili jako vždy i PR manažeři kandidátských značek. Na programu byl vedle jízd i pracovní oběd, individuální rozhovory a společné focení.

Porotci na základě svých preferencí vyberou své favority a do 5. prosince oznámí jména pěti nejlepších vozidel pořadateli.

Poslední novinky z oboru prodiskutovali tajemník SDA Josef Pokorný a šéfredaktor Automakers Erich Handl

Vyhlášení finalistů 13. prosince

Z vozidel, kterým udělila porota v prvním kole nejvíce bodů bude vybráno pět finalistů (nebo v případě rovnosti bodů na pátém místě šest, popřípadě i sedm). Zveřejnění finalistů je plánováno až na 13. prosince 2023.

A pak se bude čekat na 6. únor

Vlastní slavnostní vyhlášení vítěze jubilejního, třicátého ročníku ankety Auto roku 2024 v České republice připravuje její pořadatel – Svaz dovozců automobilů v pražském Paláci kultury na úterý 6. února 2024, od 14. hodin. Akce bude určena pozvaným.

Součástí vyhlašování příštího Auta roku bude i krátký odborný seminář a doprovodný program zaměřený na připomenutí výročí 30. let existence a činnosti Svazu dovozců automobilů.

Zdroj: Chvalská tvrz, Erich Handl, organizační výbor ankety, VIDEO: Luděk Kortus

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *