Spread the love

V počernické Chvalské stodole zasedla 29. listopadu valná hromada Klubu motoristických novinářů. Šéf klubu Michal Busta zhodnotil uplynulý rok, na programu byla spolupráce s anketou Auto roku 2024, vyhlášení přidružené ankety PR roku a příprava nového klubového portálu.

„Klub motoristických novinářů letos participoval na anketě Auto roku 2023, vyhlásili jsme na pražském parníku také výsledky naší ankety PR roku za rok 2022. Pořádali jsme semináře s dopravní policií, poslední akcí letoška byly dnešní testovací jízdy na Chvalské tvrzi s automobilovými novinkami na českém trhu,“ shrnul uplynulých 12 měsíců Busta.

Diskuse byla pak věnována přípravě ankety Auto roku 2024, valná hromada odstartovala anketu PR roku 2023, která je vedlejší kategorií velké ankety a její výsledky budou vyhlášeny 6. února společně s Autem roku.

Další část hromady patřila personálním otázkám. „Klub v posledních dvanácti měsících opustilo 30 členů, přijato bylo devět lidí,“ spočítal Busta.

Z výboru klubu odstoupil jeho letitý člen Lukáš Vaverka, na jeho místo byl zvolen Erich Handl. Ten také jako webmaster klubového portálu představil pracovní verzi nového webu na adrese kmn.cz.

Zdroj: valná hromada KMN, Horní Počernice

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *