Výkonný ředitel AutoSAP Zdeněk Petzl
Spread the love

Vrcholní představitelé českého autoprůmyslu se sejdou 6. prosince na tradiční valné hromadě, která se letos bude konat v kolínské Toyota Motor Manufacturing Czech. Jaký bude letos program?

Po přivítání účastníků prezidentem hostitelské společnosti Koreatsu Aokim, přednese prezident AutoSAPu Martin Jahn zprávu o činnosti Sdružení v roce 2023 a vizi na rok 2024.

V rámci programu jsou pro účastníky připraveny přednášky na aktuální témata, které rezonují nejen odvětvím automobilového průmyslu.

Hosté se můžou těšit na:

1️⃣ Připravované změny v základním a středním školství, o kterých bude mluvit Jiri Nantl, náměstek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT)

2️⃣ Vliv dekarbonizované energetiky na spotřebitele a distribuční soustavu v podání Michal Macenauer, ředitel strategie EGÚ Brno

3️⃣ Panelovou diskuzi s názvem Opatření ke zpružnění tuzemského trhu práce, do které zasednou Dana Roučková, vrchní ředitelka sekce legislativy Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR, Bohdan Wojnar, viceprezident Svaz průmyslu a dopravy ČR / Confederation of Industry CZ a Dr. Robert Kiml, viceprezident AutoSAP a Production Vice President Toyota Motor Manufacturing Czech.

Po přivítání a představení nových členů a B2B jednáních bude následovat exkurze do výroby kolínského závodu Toyoty.

Zdroj: AutoSAP/Linked IN

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *