Peter Vošček
Spread the love

Porsche Inter Auto CZ oznámila personální změnu na pozici jednatele. Michaela Antosche po téměř sedmi letech ve vedení společnosti vystřídá Peter Vošček, který byl od roku 2020 generálním ředitelem společnosti Porsche Inter Auto v Polsku a stále působí jako jednatel PIA pro Slovensko.

Peter Vošček byl od prosince 2023 jmenován jednatelem společnosti Porsche Inter Auto CZ. Na této pozici nahradí Michaela Antosche, který společnost vedl od ledna 2017.

„Jsem velmi rád, že se můžu ujmout vedení společnosti Porsche Inter Auto CZ. Český trh má velký potenciál nejen u objemových výrobců koncernu Volkswagen, ale i u tak prestižních značek jako je Porsche, Bentley nebo Lamborghini,“ dodal Vošček.

Peter Vošček působí v rámci Porsche Holding již 12 let. Od listopadu 2011 do května 2013 zastával pozici projektového manažera, poté vykonával funkci generálního ředitele skupiny Porsche Inter Auto odpovědného za region jižního Polska a v dubnu 2020 se stal generálním ředitelem společnosti Porsche Inter Auto Polska a jednatelem Porsche Inter Auto Slovensko – na polském a slovenském trhu obchodující automobily značek Volkswagen, Audi, Škoda, Bentley, Lamborghini, Porsche a Volkswagen Užitkové vozy.

Zkušený manažer, který hovoří česky, anglicky, německy, polsky a slovensky, bude mít nyní na starosti veškeré pobočky a aktivity společnosti Porsche Inter Auto CZ včetně importéra značky Porsche a výhradních zastoupení značek Bentley a Lamborghini v České republice. Nadále zůstává také jednatelem Porsche Inter Auto Slovensko.

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *