Spread the love

Bývalý generální ředitel českého Opelu Pavel Šilha, nyní partner RE/MAX Prestige, oslavil 12. ledna 56. narozeniny a oznámil rozjezd nového developerského projektu.

Do funkce ředitele českého a slovenského zastoupení značky Opel postoupil Pavel Šilha v roce 2010, když předtím zastával funkci prodejního ředitele Opelu pro ČR a SR.

Před svým příchodem k Opelu působil jako ředitel slovenského zastoupení značky Kia, před tím řídil české zastoupení značky SEAT a pracoval i ve vedení českého zastoupení značky Mazda.

Přechod do realitního byznysu

Po ukončení kariéry v autoprůmyslu se Pavel stal realitním makléřem, provozuje franšízu výše uvedené značky. Jak se má ve svých 56 letech?

„Makám na franšíze, zrovna rozjíždíme prodej bytů z developerského projektu v Hlubočince, jako exkluzivní partner developera pro prodej,“ pochlubil se nám Pavel.

Byty za Prahou

Realitní kancelář RE/MAX Prestige z Prahy 4 – Kunratic se právě stala výhradním partnerem pro prodej nových bytů z developerského projektu „Byty za Prahou“. V rámci projektu se dokončuje výstavba 7 bytových domů s celkem 56 byty (z toho 47 s dispozicí 2+kk, dále 7 x 3+kk a 2 byty 1+kk). Každý z bytů disponuje předzahrádkou, balkonem nebo terasou a venkovním parkovacím stáním. V komplexu dále vzniká dům s komerčními prostorami a dalšími 7 ateliérovými byty o dispozici 1+kk nebo 2+kk.

V tomto okamžiku je spuštěn prodej bytů z prvních 3 bytových domů; tyto byty budou připraveny k nastěhování během prvního kvartálu roku 2024. V pozdější fázi projektu se uvažuje i o nabídce bydlení nájemního v některém z dalších průběžně dokončovaných domů.

Projekt je realizován v obci Hlubočinka, která se nachází 10 km jihovýchodně od kraje Prahy a je již obklopena krásnou přírodou. Jedná se tedy o ideální kombinaci „venkovského“ bydlení s možností pohodlného každodenního dojíždění za prací nebo jinými aktivitami do hlavního města.

Zdroj: Pavel Šilha, archiv

Pavel Šilha v dobách, kdy to táhl u Opelu s Tomášem Zahelem a Martinem Hejrtalem

 

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *