Spread the love

Nově vzniklé místo ředitele regionu BestDrive pro východní Čechy obsadil manažer, který má dlouhodobé pracovní zkušenosti v oblasti obchodu.

Oldřich Tesař pracoval 19 let u společnosti Philip Morris, kde zastával funkce od obchodního zástupce až po District Supervisor. Další pracovní zkušenosti získal ve společnostech Astur Qanto a USSPA, kde zastával manažerské pozice v oblasti logistiky, HR a servisu.

„Servisní síť BestDrive sčítá více jak 145 vlastních a franšízových poboček. Vlastní pobočky jsou nově rozděleny do 6 regionů, kde právě nově vzniklý region Východní Čechy mám nyní na starosti. Věřím, že díky svým zkušenostem i pro mě v novém prostředí, pochopím co nejdříve všechny souvislosti, odpovědnost a kompetence stávají pozice a budu co nejdříve přispívat k výborným výsledkům regionu,“ dodává nový ředitel regionu.

BestDrive je síť pneuservisů a autoservisů v České republice a na Slovensku. Provozovatelem sítě je v České republice BestDrive Czech Republic s. r. o., na Slovensku BestDrive Slovakia s.r.o., obě společnosti patří do koncernu Continental.

Zdroj: BestDrive, Lucie Matušková

Related Post