Škoda Pavilion at Autostadt, Wolfsburg
Spread the love

Škoda otevírá novou expozici ve svém pavilonu v Autostadtu v německém Wolfsburgu. Prezentace pokrývá široký záběr témat reflektujících dědictví jedné z nejstarších stále funkčních automobilových značek na světě.

Návštěvníci získají informace o proměně Škoda Auto v průběhu let i  elektromobilitě a budoucích plánech značky. Přípravy na redesign začaly v lednu 2023.

Komplexní přestavba pavilonu Škoda v Autostadtu v německém Wolfsburgu je hotova a expozice v nových barvách české automobilky nabízí návštěvníkům zcela nové atrakce.

„Pavilon Škoda je od svého otevření zaměřen jak na fanoušky značky, tak na rodiny s dětmi. Proto je opět řada interaktivních exponátů, soutěží a hlavolamů navržena tak, aby si je užili i nejmladší návštěvníci,“ vysvětluje základní myšlenku výsledné podoby přestavby Andrea  Frydlová, vedoucí Škoda Muzea.

Ve speciální sportovní zóně mohou návštěvníci nasednout na  rotoped a soupeřit s počítačem nebo mezi sebou navzájem a šlapáním do pedálů dobít virtuální baterii plně elektrického vozu Škoda Enyaq. V dětské části je k dispozici lezecká stěna, malířský koutek a křížovkářská soutěž. Starší návštěvníci se mohou zúčastnit kvízu a prověřit své znalosti týkající se značky Škoda i témat výstavy.

Zdroj: Škoda Auto

Škoda Pavilion at Autostadt, Wolfsburg

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *