Laurin & Klement kampus, 15.2.2024, Mladá Boleslav
Spread the love

Škodovka dokončila své nové sídlo v Mladé Boleslavi nazvané Laurin & Klement Kampus (LKK). Základní kámen budovy byl položen v květnu 2022. První zaměstnanci začnou v objektu pracovat tento měsíc.

Propojený komplex byl postaven během necelých dvou let a skládá se ze čtyř budov. Ty umožní efektivně využívat vzájemných synergií a podpoří přímější interakci mezi zaměstnanci různých oddělení a organizačních jednotek společnosti.

Pětipodlažní Laurin & Klement Kampus propojí až 2 000 zaměstnanců z různých oddělení, kteří dříve pracovali přibližně ve 20 budovách v Mladé Boleslavi a Praze. NV jedné části se dále nachází konferenční prostor s posuvnou stěnou až pro 400 osob, který je vybavený profesionální audiovizuální technikou. Připraveny jsou také restaurace a kavárna pro zaměstnance i návštěvníky, více než 680 parkovacích míst, 138 nabíjecích stanic pro elektromobily a vyhrazený prostor pro zajištění jízdních kol.

V rámci komplexu Laurin & Klement Kampus zavádí česká automobilka zároveň moderní kancelářský koncept New Work přizpůsobený současným požadavkům zaměstnanců.

Administrativní prostory jsou rozčleněny do různých zón, z nichž každá je navržena s ohledem na širokou škálu potřeb a aktivit a je vybavena špičkovými technologiemi. Klíčovým aspektem tohoto moderního pracovního prostředí je sdílení více než 22 800 m² kancelářské plochy, což zaměstnancům umožní využívat flexibilní pracovní prostory podle jejich potřeb.

Kromě obvyklých kancelářských částí nabízí areál rovněž společné zóny, které zaměstnancům otevírají prostor pro navazování kontaktů, diskuse a relaxaci.

Zdroj: Škoda Auto

Related Post