Spread the love

CUPRA reaguje na rychlý příchod jara nabídkou kompletního sezonního servisu pro všechny majitele vozů. Během jedné návštěvy lze pod jednou střechou zkontrolovat technický stav vozu, odstranit případné nedostatky a přezout vůz na letní pneumatiky.

K dispozici je také široké portfolio originálního příslušenství, s nímž bude vůz CUPRA připraven na všechna letní dobrodružství. Veškeré servisní služby lze navíc získat za velmi výhodných podmínek s věrnostní kartou CUPRA MyCard, Servisními balíčky nebo Servisními prohlídkami.

„Servisní technici zkontrolují technický stav vozu po zimním provozu, odstraní veškeré zjištěné nedostatky a zimní pneumatiky vymění za jejich letní protějšky, s nimiž si modely CUPRA bezpečně podmaní každou zatáčku. Jarní návštěva autorizovaného servisu CUPRA se přitom vyplatí i po finanční stránce díky řadě benefitů pro naše věrné klienty,“ říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika.

Jarní servisní prohlídka v autorizovaném servisu CUPRA důkladně prověří funkčnost všech komponentů vozidla a odhalí i případné skryté závady a nedostatky, které by mohly ohrozit bezpečnost a spolehlivost provozu v nejméně vhodném okamžiku. A jak je pro značku CUPRA typické, školení technici věnují maximální pozornost i těm nejmenším detailům. Případné opravy probíhají v souladu s doporučeními výrobce a s použitím originálních náhradních dílů.

Se stejnou pozorností a důkladností se v autorizovaných servisech CUPRA přistupuje také k péči o pneumatiky, které jsou pro vynikající jízdní vlastnosti a aktivní bezpečnost automobilu naprosto zásadní. Zákazníci mají kromě běžné výměny sady zimních kol za letní včetně důkladné kontroly, umytí a uskladnění do další sezony k dispozici také širokou nabídku originálních kol CUPRA ve spojení s doporučovanými pneumatikami splňujícími nejvyšší standardy. CUPRA navíc na nově zakoupené pneumatiky poskytuje tříletou CUPRA PneuGaranci, kterou mohou řidiči vozů CUPRA uplatnit na neopravitelná poškození vzniklá při běžném provozu včetně najetí na obrubník. V rámci záručního plnění pak dostanou zpět až 70 % z ceny nové pneumatiky. Samozřejmostí je i zpětný odběr použitých pneumatik a jejich ekologická likvidace zdarma.

Veškerý servis a údržba osobních vozů CUPRA může být ještě výhodnější pro držitele zákaznické karty CUPRA MyCard, s níž je spojena řada výhod. Bezplatná verze Service snižuje cenu originálních dílů CUPRA o 15 %, případně zlevní přípravu a zajištění STK o 1500 Kč. Věrnostní balíček zahrnuje také individuální nabídky servisních partnerů a výhody u externích partnerů. Za 1990 Kč ročně získá držitel karty CUPRA MyCard Service+ navíc také jarní a podzimní výměnu kol včetně vyvážení, jednu výměnu brzdové kapaliny nebo sady předních stíracích lišt a 10% slevu na Originální příslušenství CUPRA včetně kompletních kol.

Za výhodných podmínek lze nyní pořídit také Servisní balíčky a Servisní prohlídky. Servisní balíčky, nabízené aktuálně se slevou 10 000 Kč, jsou určeny pro majitele nových, skladových a zánovních vozů CUPRA před prvním servisem. Zákazníci mají na výběr varianty Service (servis předepsaný výrobcem) a Service Plus (navíc mimo jiné výměna dílů podléhajících opotřebení). V obou případech si klient předplatí pravidelný servis a údržbu na dobu až 5 let, resp. stanovený počet ujetých kilometrů.

Pro vozy CUPRA po první servisní prohlídce jsou koncipované předplacené Servisní prohlídky. I v tomto případě dávají servisní prohlídky majiteli vozu CUPRA plnou kontrolu nad výdaji za servis bez obav z inflačního růstu cen servisních úkonů a materiálu. V rámci aktuální akční nabídky lze při pořízení Servisních prohlídek ušetřit až 25 %.

Related Post