Spread the love

Majitel brněnského dealerství Opportunity Vladimír Hladík vsadil na značky SEAT a CUPRA a ve svém areálu ve čtvrti Líšeň pro ně vybudoval reprezentativní prostory. Mezi novinky patří nový showroom CUPRA Garage.
„Otevření nového exkluzivního showroomu CUPRA Garage v Brně Líšni je pro naši značku CUPRA a naše zákazníky skvělou zprávou,“ říká Aleš Novák, ředitel divize CUPRA společnosti Porsche Česká republika, a dodává:

„CUPRA Garage pod hlavičkou našeho nového autorizovaného prodejce OPPORTUNITY přivítá návštěvníky exkluzivním prostředím, v němž se zrcadlí emocemi nabitý svět nevšedních zážitků nabízených značkou CUPRA, jež mimořádně úspěšně zastává roli nekonvenčního vyzývatele.“

Součástí showroomu CUPRA Garage je také profesionální servisní zázemí s nejmodernější diagnostickou technikou.

Hladík: sázíme na německou přesnost a španělský temperament

Dynamicky se rozvíjející značka CUPRA snoubí kvalitní a inovativní techniku koncernu Volkswagen se sportovním charakterem vycházejícím ze španělského temperamentu.

„Právě tím nás CUPRA oslovila. Do našeho portfolia jsme chtěli přibrat značku rozšiřující nabídku pro naše tradiční zákazníky, kteří chtějí výkonné vozy se sportovním charakterem. CUPRA do toho svým sportovním duchem zapadá,“ vysvětluje jednatel a majitel společnosti OPPORTUNITY RNDr. Vladimír Hladík a dodává: „Značka OPPORTUNITY je postavená na propojení s motorsportem a s naší vlastní závodní historií. CUPRA do ní svojí nabídkou zapadá. Ať už jsou to výkonné motory, nebo propracovaný pohon 4Drive“.

Značka CUPRA v letošním roce odstartovala dosud nejintenzivnější produktovou ofenzivu ve své historii, která přinese další silný impulz do jejího dynamického růstu na globálním i českém trhu. V závěru dubna představené modernizované modelové řady CUPRA Formentor a CUPRA Leon se objeví u autorizovaných prodejců ve třetím čtvrtletí 2024. Letošní rok bude u značky CUPRA také ve znamení dvou zcela nových modelů, zcela elektrického SUV kupé CUPRA Tavascan s výkonem až 340 k a maximálním dojezdem 547 km a částečně elektrifikovaného sportovního SUV CUPRA Terramar.

Letošní výsledky míří na rekord

V oblasti prodeje pokračuje CUPRA v překonávání rekordů. V prvním čtvrtletí 2024 vykázala nejlepší prodejní výsledky ve své historii. Značka, která od svého založení v roce 2018 prodala již téměř 600 000 vozů, dodala v průběhu prvních tří měsíců letošního roku 56 600 vozů, což je o 21,4 % více než ve stejném období roku 2023 (46 600 vozů), a s 23 800 vozy dodanými v březnu dosáhla historicky nejvyššího měsíčního odbytu.

CUPRA slaví úspěchy také v České republice, kde bylo v prvním čtvrtletí 2024 registrováno 617 nových vozů CUPRA, což znamená meziroční nárůst o 36,5 %. Českými bestsellery značky CUPRA jsou modely Formentor (496 vozů v prvním čtvrtletí; +50,8 %) a Leon (113 vozů; +31,4 %).

Zdroj: CUPRA, Fili Stoulil

Related Post