Spread the love

Volkswagen Užitkové vozy připravil u příležitosti veletrhu čisté mobility e-SALON v Letňanech exkluzivní nabídku modelu ID. Buzz. Vybavené vozy Pro „limitovaná edice 260“ je možné pořídit se zvýhodněním více než 260 000 Kč včetně DPH.

S mimořádným zvýhodněním jsou nabízeny také skladové a předváděcí vozy ID. Buzz.

„V expozici značky Volkswagen Užitkové vozy na nadcházejícím veletrhu čisté mobility e-SALON v pražských Letňanech bude hlavní pozornost zaměřena na náš elektromobil ID. Buzz. Při té příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili exkluzivní limitovanou edici 260, která nabídne vůz s velmi bohatou sériovou výbavou za mimořádně atraktivní cenu,“ říká Mirka Cimrová, ředitelka divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika, a dodává:

„Našim zákazníkům se vyplatí také nahlédnutí do nabídky skladových a předváděcích vozů ID. Buzz, které jsou za velmi příznivých podmínek připraveny ihned k odběru u našich autorizovaných prodejců.“

Nový Volkswagen ID. Buzz Pro „limitovaná edice 260“ je časově omezenou nabídkou, která zákazníkům ušetří více než 260 000 Kč včetně DPH. Tento speciální model byl vytvořen u příležitosti pátého ročníku veletrhu čisté mobility e-SALON 2023, který se uskuteční ve dnech 9. až 12. listopadu 2023 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Zdroj: Zorka Mašková

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *