Spread the love

Na konci října proběhne na výstavišti PVA EXPO PRAHA 13. ročník motoristické výstavy Prague Car Festival. Komunikací s veřejností i odbornými médii této unikátní akce je od května pověřen bývalý mluvčí Toyoty Tomáš Vaněk.

Výstava Prague Car Festival spojuje oblast cestovních, upravených a sportovních automobilů a motocyklů včetně doplňků a příslušenství, servisní a garážové techniky a v neposlední řadě i světa motorsportu a historie vozidel. Na ploše přes 38 000 m2 představí nejlepší tuning z celé Evropy, českou i zahraniční špičku automobilových a motocyklových závodů a průřez bohatou historií vývoje automobilů a motocyklů od předválečného období až po současnost.

Od května letošního roku se součástí realizačního týmu výstavy Prague Car Festival stává Tomáš Vaněk, který má dlouholeté zkušenosti v oblasti automotive komunikace. Téměř 15 let byl PR manažerem v českém importu dvou významných japonských automobilových značek. V roce 2015 založil vlastní komunikační agenturu.

„Výstavu Prague Car Festival znám velmi dobře, protože se jí aktivně již čtvrtým rokem účastním v rámci prezentace mého významného klienta. Jedná se o akci, která se každým rokem posouvá kvalitativně výrazně dopředu a získává si tím čím dál více příznivců. Stejně tak mě pojí dlouholeté přátelství s Petrem Dufkem, ředitelem této unikátní výstavy. Proto si jeho nabídky na spolupráci v oblasti komunikace nesmírně vážím a moc se na ni těším. Sám jsem totiž velkým fanouškem automobilů, od těch historických až k závodním speciálům,“ komentuje počátek spolupráce Tomáš Vaněk.

K personálnímu posílení organizačního týmu výstavy Prague Car Festival se vyjádřil také její ředitel Petr Dufek: „Jsem moc rád, že jsme se s Tomášem na spolupráci dohodli už proto, že v oblasti Public Relations zaměřené na motorsport spolupracujeme téměř 25 let a dobře znám jeho profesionální přístup už z dob jeho působení u Toyoty. Naše výstava se neustále obsahově rozvíjí a k tomu potřebujeme posilovat vhodné komunikační aktivity. Věřím, že tato spolupráce bude oboustranně přínosná.“

Výstava Prague Car Festival již řadu let láká fanoušky motorismu na výstaviště PVA Expo Praha. V roce 2023 ji navštívilo více než 37 000 motoristických nadšenců. K vidění bylo přes 1100 v mnoha případech unikátních exponátů.

Zdroj: Petr Dufek

Related Post