Spread the love

Šéf Hyundai Motor Czech Martin Saitz sezval novináře na předvánoční večeři s vedením českého zastoupení značky do nově zrekonstruovaného viničního domku Vinice sv. Kláry v pražské Botanické zahradě. Značka zde připomněla již více než dvouleté partnerství s trojskou zahradou.

Na zástupce médií tu čekalo degustační menu s párovanými víny z místní produkce. Partnerství Hyundaie botanické zahrady bylo oznámeno v červenci 2021 při příležitosti uvedení nového elektromobilu IONIQ 5 na český trh.

Novináře přivítali v zázemí vinice manažeři importu David Pavlíček a Marek Trešl

„Uzavření partnerství odráží snahy značky Hyundai o trvale udržitelnou mobilitu a ochranu životního prostředí. Záchrana rostlinného genofondu a péče o životní prostředí a přírodní bohatství v podání Botanické zahrady Praha jsou s touto vizí v jasném souladu,“ připomněl Saitz.

„V rámci globální strategie naší značky ‚Pokrok pro lidstvo‘ kombinujeme snahu o trvale udržitelnou mobilitu s ochranou životního prostředí. Partnerství s Botanickou zahradou Praha nám tak od samého začátku dává perfektní smysl. Věřím, že zástupci Botanické zahrady Praha jsou s elektromobily naší značky spokojení,“ uvedl generální ředitel Hyundai Motor Czech.

Zdroj: Erich Handl, Troja

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *