Spread the love

Skupina HMG oznámila, že šest přidružených společností Skupiny bylo v oblasti ESG (environmentální a sociální oblast, správa a řízení) zařazeno do světového indexu trvalé udržitelnosti Dow Jones 2023 (Dow Jones Sustainability™ World Index).

Přidružené společnosti zahrnují Kia Corporation, Hyundai Motor Company, Hyundai Mobis Co., Ltd., Hyundai Steel Company, Hyundai Engineering a Construction (E&C) Co., Ltd. a Hyundai Glovis Co., Ltd.

DJSI World zahrnuje firmy, které dosáhly nejlepších výsledků v posilování trvalé udržitelnosti na základě globálního hodnocení udržitelnosti podniků (CSA) podle Standard & Poor‘s. Hodnocení na základě dlouhodobých hospodářských, environmentálních a společenských kritérií se zaměřuje na horních 10 procent z 2500 největších společností ze seznamu S&P Global BMI.

Společnost Kia byla do indexu zařazena druhým rokem po sobě. Hyundai E&C byla do uvedeného indexu zařazena již 14. rokem za sebou; Hyundai Steel šestým rokem v řadě, zatímco Hyundai Motor, Hyundai Mobis a Hyundai Glovis třetím rokem po sobě. Společnosti Hyundai Motor, Hyundai Steel a Hyundai E&C obsadily celosvětově první místa v příslušných kategoriích – automobilový průmysl, výroba oceli, resp. stavební a strojírenský průmysl – a vydobyly si tím mezinárodní uznání za udržitelné firemní hodnoty.

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *